Νταμπό: «Φοβερή ατμόσφαιρα, σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος»

Νταμπό: «Φοβερή ατμόσφαιρα, σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος»

Ο μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μπράιαν Νταμπό. Ο μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ τόνισε ότι θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Τέλος ο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ντεμπούτο του: «Καταπληκτικό το πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα. Δεν είναι συνηθισμένο στην Ευρώπη να βλέπεις σε φιλικά παιχνίδια τόσους οπαδούς και τέτοια θερμή ατμόσφαιρα. Είχα καλή απόδοση και το χάρηκα ιδιαίτερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Λειτουργεί επαγγελματικά, σε υψηλό επίπεδο. Έχει ένα ισχυρό πρότζεκτ. Ακόμα, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν θέλω να λέω πολλά, είμαι άνθρωπος της δράσης. Θα κάνουμε το παν για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Θα είμαι έτοιμος, σε 10 μέρες, για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ