«Το μυαλό του Νάρεϊ είναι στον ΠΑΟΚ»

«Το μυαλό του Νάρεϊ είναι στον ΠΑΟΚ»

Τι γράφουν στη Γερμανία για τον Νάρεϊ και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στον «αέρα» εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Κάλεντ Νάρεϊ. Παρότι ο Γερμανός εξτρέμ θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, η υπόθεση του δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς και πλέον αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για να μπει και τέλος στο θέμα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γερμανία, ο Νάρεϊ θέλει σαν «τρελός» να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι μόνο στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έπεισε τον Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου: «Μ@@@κα υπόγραψε»

«Ο Νάρεϊ είναι συμβατικά δεμένος με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά το μυαλό του είναι στην Ελλάδα. Θέλει οπωσδήποτε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής, οι δύο σύλλογοι δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν για το κόστος μεταγραφής. Η Φορτούνα αξιώνει γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, οι Έλληνες προσφέρουν σχεδόν τα μισά. Στο φιλικό με την Τβέντε, ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ δεν βρέθηκε στην ομάδα και αντ’ αυτού κάθισε δίπλα στον πάγκο με κακή διάθεση», αναφέρουν στη Γερμανία για τον μεγάλο στόχο του Λουτσέσκου.

Από την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς έδειξε τη δυσαρέσκεια του με τον 27χρονο. «Είμαστε έκπληκτοι. Δεν νιώθει πνευματικά ικανός να αγωνιστεί επειδή σκέφτεται την πιθανή αλλαγή του. Αυτό δημιουργεί δυσαρέσκεια και στον προπονητή του και σε εμάς. Αλλά δεν έχει νόημα να αγωνιστεί ένας παίκτης που βρίσκεται διανοητικά κάπου αλλού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ