Εξελίξεις με τον Νάρεϊ για τον ΠΑΟΚ – Νέες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα

Εξελίξεις με τον Νάρεϊ για τον ΠΑΟΚ – Νέες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα

Δηλώσεις με νόημα για τον μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ, από τον τεχνικό διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της μεταγραφής του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κλάους Άλοφς, μίλησε για την υπόθεση και ανέφερε πως για να αφήσει η γερμανική ομάδα τον 27χρονο εξτρέμ να αποχωρήσει, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου.

Ο Ντάνιελ Τιούνε, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα, μίλησε και πάλι εκ μέρους του συλλόγου, και μάλιστα δεν έκρυψε πως η επιθυμία του είναι να κρατήσει τον Γερμανό ακραίο επιθετικό στην ομάδα, φέρνοντας έτσι νέα δεδομένα στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης: Τέρμα το αστείο με την ΕΠΟ: Στα όπλα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο- «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος» ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

«Δεν έχω να πω κάτι για τον Νάρεϊ. Ηταν ξεκάθαρος στην επικοινωνία του μαζί μου. Η επιθυμία του παίκτη να φύγει είναι εμφανής. Ξέρω πώς νιώθει.

Προσφέρει τη δουλειά του και δεν δίνει την αίσθηση ότι απεργεί ή αρνείται να εργαστεί. Θα ήμουν χαρούμενος αν έμενε εδώ. Ο Κάλεντ θα είναι στην ομάδα αν προπονείται όλη την εβδομάδα. Το αν θα παίξει από την αρχή είναι κάτι άλλο. Δεν μπόρεσε να κάνει τόσα πολλά στην προετοιμασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ