Άρης: «Πόκερ» για τον Γκαρθία

Άρης: «Πόκερ» για τον Γκαρθία

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Χιχόν προσπαθώντας να αποκτήσουν με μεταγραφή και όχι με δανεισμό τον χαρισματικό Ισπανό χαφ.

Η απόκτηση του Μανού Γκαρθία είναι μια από τις κινήσεις παικτών από το πάνω «ράφι» που προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Άρης προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του.

Οι κιτρινόμαυροι ακολουθούν την δική τους τακτική, στις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, για την απόκτηση του ικανότατου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Σίνγκλετον έμεινε ελεύθερος και… ιντριγκάρει τους «αιώνιους»

Αν και υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του, που του επιτρέπει να αγωνιστεί ως δανεικός για έναν χρόνο σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι ο Μανού Γκαρθία είναι ένας παίκτης με μεγάλες προοπτικές και θέλουν να πετύχουν ένα «deal» ανάλογο με αυτό του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Να τον αγοράσουν, δηλαδή, να ενισχύσουν την ομάδα τους και αν προκύψει κάποια πρόταση τα επόμενα χρόνια, να τον πουλήσουν αποκομίζοντας κέρδος.

Στη προσπάθεια τους αυτή οι άνθρωποι του Άρη έχουν σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή, που έχει πειστεί για το πρότζεκτ τους, ενώ θέλει να αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιέζει και αυτός για να συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ