«Τρέχει» για στόπερ η ΑΕΚ – Τα δεδομένα με Πλάνιτς

«Τρέχει» για στόπερ η ΑΕΚ – Τα δεδομένα με Πλάνιτς

Η ΑΕΚ «τρέχει» για να καλύψει τα κενά που έχει στην άμυνα, την ώρα που τα δημοσιεύματα για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς δίνουν και παίρνουν...

Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία και την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα η ΑΕΚ έχει πλέον το «ελεύθερο» να επικεντρωθεί αποκλειστικά στους στόχους που έχει για την άμυνα της. Η Ένωση «τρέχει» να καλύψει όσο πιο σύντομα γίνεται τα κενά στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να φτιάξει έναν γερό κορμό ο οποίος θα ξεκινάει από τα μετόπισθεν.

Το όνομα που «παίζει» περισσότερο από τα υπόλοιπα το τελευταίο διάστημα, είναι φυσικά αυτό του Μπόγκνταν Πλάνιτς.  Η Μακάμπι Χάιφα μέχρι στιγμής δείχνει να αντιστέκεται στην πίεση της ΑΕΚ. Και μάλιστα φέρεται να του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μπλάνκο: «Θέλει Ευρώπη και Παναθηναϊκό»

Ο 30χρονος στόπερ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιο του εάν η Μακάμπι δεν αυξήσει το ποσό, την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρουν πως η ΑΕΚ προσφέρει τουλάχιστον 200.000 ευρώ περισσότερες σε σχέση με αυτά που του δίνει η τωρινή του ομάδα.

Τα δεδομένα ωστόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι διαφορετικά. Η ΑΕΚ φέρεται να προσφέρει 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, η οποία δηλώνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει μόνο εφόσον βρεθεί κάποιος που θα «σπάσει» τη ρήτρα του που είναι στο 1,8 εκατομμύριο.

Δεν αποκλείται η υπόθεση να «τρέξει» και να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρώσουν πολύ σύντομα μια μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ