«Πρόταση της ΑΕΚ στη Γαλατάσαραϊ για τον Μόρουτσαν» (vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ στη Γαλατάσαραϊ για τον Μόρουτσαν» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον δανεισμό του Ρουμάνου εξτρέμ.

«Κρούση» στη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Ολίμπιου Μόρουτσαν έκανε η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (16/7) υπήρξαν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, σύμφωνα με τα οποία οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση στη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του 23χρονου Ρουμάνου δεξιού εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η ολλανδική «καραμπόλα» με Βρουσάι – Δουβίκα

Ενας ποδοσφαιριστής που είχε ακουστεί παλιότερα και για τον ΠΑΟΚ. Η Ενωση, σύμφωνα με τους Τούρκους, φέρεται να προσφέρει 250.000 ευρώ για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μόρουτσαν προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 40 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 1.929 λεπτά. Ο 23χρονος έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην ακαδημία της Κλουζ και το 2015 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Μποτοσάνι, στην οποία έμεινε για δύο σεζόν, έχοντας 55 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στην Στεάουα και πέρσι μετακόμισε στην Τουρκία για τη Γαλατά, έναντι 4.1 εκατ. ευρώ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ