Απευθείας για προπόνηση ο Μαρτίνς – Τι γίνεται με τον winger

Απευθείας για προπόνηση ο Μαρτίνς – Τι γίνεται με τον winger

Άμεσα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ταξίδι-αστραπή στη Χάιφα.

Στη Χάιφα βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Και ο λόγος φυσικά ήταν η επιθυμία του να δει από κοντά την Μακάμπι λίγα 24ωρα πριν το τετ α τετ της πρωταθλήτριας του Ισραήλ με τον Ολυμπιακό.

Ο αποψινός τελικός του Σούπερ Καπ της χώρας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία καθώς η Μακάμπι δεν θα μπορούσε επ ουδενί να κρύψει τα «χαρτιά» της. Είχε κίνητρο έναν ακόμη τίτλο. Έπαιζε στην έδρα της. Άρα εκ των πραγμάτων θα έδινε τον καλύτερο της εαυτό. Όπως και έκανε δηλαδή ασχέτως αν τελικά η Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν η νικήτρια της βραδιάς στη διαδικασία των πέναλτι (όπως ακριβώς και στον τελικό κυπέλου στα τέλη Μαϊου που κρίθηκε με τον ίδιο τρόπο).

Διαβάστε επίσης: Μήτογλου: Έρχεται… εμφύλιος

Η Μακάμπι για ένα ημίχρονο ήταν πραγματικά πολύ καλή, επιβάλλοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και δημιουργώντας μπόλικες ευκαιρίες: Στο 38΄ μάλιστα είχε καταγεγραμμένες 11 τελικές προσπάθειες. Και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε όμως στον Ιούλιο. Και η διάρκεια δεν είναι ακριβώς όπλο στις φαρέτρες των ομάδων. Εξ ου και ο τρόπος που άλλαξαν τα δεδομένα του τελικού.

Είναι σίγουρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να νιώθει πως έκανε καλά που ταξίδεψε για να δει αυτό το ματς. Ασχέτως και αν αυτό που ακολουθεί δεν περιγράφεται. Γιατί ο Πορτογάλος πετάει αύριο το πρωί από το Ισραήλ προκειμένου να προλάβει να είναι κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του. Ελλάδα-Ισραήλ- Ελλάδα σε κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο. Και μάλιστα η πρώτη… δόση, καθώς ακολουθεί η επόμενη.

Θυμίζουμε ότι με βάση την δική του επιθυμία ο Ολυμπιακός πετάει για το Ισραήλ την Τρίτη νωρίς απόγευμα. Θα γίνουν λοιπόν οι προπονήσεις εδώ και τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη.

Και όσο για τα μεταγραφικά που ξαφνικά με βάση τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν σχηματίσει μια λίστα υποψηφίων winger για τον πρωταθλητή Ελλάδας; Δύο πληροφορίες που έχουν τη σημασία τους.

Η πρώτη αφορά στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες αν μη τι άλλο ξέρουν να κινούνται κάτω από το… ραντάρ. Δεν θα πρέπει λοιπόν να φανεί παράξενο σε κανέναν αν οι βασικοί στόχοι δεν έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας.

Η δεύτερη; Στο αυτονόητο της αντίστροφης μέτρησης εν όψει του πρώτου προκριματικού του καλοκαιριού. Είναι πολύ σημαντικό το ματς της Τετάρτης για το καλοκαίρι του Ολυμπιακού. Και έχοντας πλέον κατά νου και τους υποψήφιους αντιπάλους για τον επόμενο προκριματικό –στην κλήρωση της Δευτέρας- είναι κατανοητό ότι μπορεί ο Ολυμπιακός περνώντας τη Μακάμπι να έχει κάνει τη… μισή δουλειά για τα play-offs.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι από το λιμάνι αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει η παραμικρή αναφορά παρά την άκρατη ονοματολογία που κυριαρχεί. Και για παίκτες που ισχύουν. Και για άλλους που δεν υπάρχει… ούτε πιθανότητα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ