«Σφήνα» από τους Ιταλούς: Καραμό για Ολυμπιακό (vids)

«Σφήνα» από τους Ιταλούς: Καραμό για Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ και οι Ιταλοί βάζουν στο τραπέζι το όνομα του Γιαν Καραμό – Το who is who του 24χρονου.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς και τους Γάλλους να μπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με τον Γιαν Καραμό.

Χθες, υπήρξε δημοσίευμα στο Βέλγιο ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον δεξί εξτρέμ της Αντερλεχτ, Φράνσις Αμούζου. Σήμερα, υπάρχουν ρεπορτάζ στο εξωτερικό τα οποία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιαν Καραμό.

Διαβάστε επίσης: Με φόντο το Final Four: Οι 3 σπουδαίες κινήσεις, η παραμονή Βεζένκοφ και ο παίκτης που έρχεται…

Πρόκειται για τον 24χρονο (8/7/1998) αριστερό εξτρέμ της Πάρμα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην τούρκικη Καραγκιουμρούκ, καταγράφοντας συνολικά 35 συμμετοχές, με 4 γκολ και 3 ασίστ. Ο Καραμό παίζει κυρίως στα αριστερά, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Ο Γιαν Καραμό είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Πάρμα ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο (30/6/2023). Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό η ιταλική ομάδα να παραχωρήσει τον 24χρονο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό φέρεται να έχει δείξει και η Λιλ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, που βάζουν «σφήνα» το όνομα του Καραμό στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο.

Το ζήτημα του εξτρέμ «καίει» τους Ερυθρόλευκους, που έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν για έναν ικανό ποδοσφαιριστή, που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μετοχή του Καραμό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ιντερ, από την οποία τον αγόρασε η Πάρμα το καλοκαίρι του 2020 έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ