Αποκαλύψεις στο Ισραήλ για Πλάνιτς και ΑΕΚ

Αποκαλύψεις στο Ισραήλ για Πλάνιτς και ΑΕΚ

Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί για την πρόταση της ΑΕΚ στον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αλλά και τι είπε ο ίδιος ο Σέρβος στους συμπαίκτες του...

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, για το κέντρο άμυνας, με τον ίδιο να αναφέρει πως η πρόταση που έχει δεχτεί, από την Ένωση, είναι πολύ καλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα «sport1.maariv.co.il», ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα μίλησε στους συμπαίκτες του, λέγοντας πως «θέλω να παραμείνω στη Χάιφα, αλλά η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή».

Διαβάστε επίσης: Ώρα… μηδέν για εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μεταφέρεται και η θέση του προέδρου της Μακάμπι Χάιφα, με τον Γιάκοβ Σαχάρ να συνομιλεί με τον Σλόμο Σαράφ, σχολιαστής και πρώην προπονητής, και να του λέει πως «είναι δύσκολο να κρατήσουμε τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, υπό την πίεση της προσφοράς της ΑΕΚ».

Στο μεταξύ, άλλο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα «ynet.co.il», ανέφερε πως η ΑΕΚ αφήνει το περιθώριο στην Χάιφα να διατηρήσει τον Πλάνιτς στα ματς με τον Ολυμπιακό, δίνοντας ωστόσο λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα. Ενώ αν αρνηθεί η Μακάμπι, τότε η ΑΕΚ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα και θα πάρει τον Πλάνιτς πριν από το δεύτερο ματς με την ομάδα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι Έλληνες προσφέρουν στη Χάιφα να κλείσει με χαμηλότερο ποσό η μεταγραφή και επιτρέπουν στον Πλάνιτς να παίξει με τη Χάιφα στα ματς με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν οι πρωταθλητές Ισραήλ δεν αποδεχτούν την πρόταση, οι Έλληνες θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης και θα πάρουν τον Πλάνιτς πριν από τη ρεβάνς στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης δεν εγγυάται άμεσα την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη. Αλλά ο Πλάνιτς έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την ελληνική προσφορά και δεν φαίνεται να διστάζει να φύγει εάν η Χάιφα δεν βελτιώσει την πρόταση ανανέωσής της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ