Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Ρομπέρτο Τόρες

Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Ρομπέρτο Τόρες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις κινήσεις του για ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με τον νέο του στόχο να είναι ο 33χρονος επιτελικός χαφ, Ρομπέρτο Τόρες.

Ο Παναθηναϊκός, έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος, ετοιμάζεται να ξαναφορέσει το ευρωπαϊκό του κουστούμι. Θέλοντας λοιπόν να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Europa conference League  , δεν εφησυχάζεται, και κινείται με έντονους ρυθμούς στο μεταγραφικό «παζάρι».

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη αρκετές προσθήκες στο ρόστερ του, όπως αυτές των, Μάγκνουσον, Γκάνεα, Λοντίγκιν και Τσέριν, βγαίνει εκ νέου στην αγορά, δυναμικά, μετά τα… παράπονα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αυτή τη φορά στόχος του φαίνεται να είναι ο Ρομπέρτο Τόρες της Οσασούνα. Οι «Πράσινοι», αναζητούν ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, και αναζητούν δύο δημιουργικούς μέσους.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσόρι Ντομίνγκες στον… Παναθηναϊκό – Απίθανη αποκάλυψη για τον εξτρέμ που θέλει το Τριφύλλι


Ο 33χρονος χαφ είναι «καθαρό» δεκάρι και μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Ο Τόρες έχει γράψει την δική του ιστορία στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της Οσασούνα. Στις δύο πρώτες κατηγορίες  (LaLiga και τη LaLiga 2) μετράει  345  ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 60 γκολ και 52 ασίστ.


Το συμβόλαιο του 33χρονου λήγει το 2023 κάτι το οποίο δεν φαίνεται να προβληματίζει το «τριφύλλι», το  οποίο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ισπανός χαφ, δείχνει να αναζητάει νέες εμπειρίες και προκλήσεις στην καριέρα του και η προοπτική του Παναθηναικού και της Ευρώπης φαίνεται να είναι στοιχεία που τον ελκύουν. Ακόμα ενδέχεται να παίξει ρόλο και το γεγονός πως στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό το Ισπανικό στοιχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ