«Η Μποταφόγκο σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Τικίνιο»

«Η Μποταφόγκο σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Τικίνιο»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Μποταφόγκο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για την Μποταφόγκο και τον Τικίνιο, με τους συμπατριώτες του 31χρονου επιθετικού μάλιστα να γράφουν ότι η ομάδα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον έμπειρο στράικερ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Μποταφόγκο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Τικίνιο, με τους Ερυθρόλευκους, όπως τονίζουν στα δημοσιεύματά τους οι Βραζιλιάνοι, να ζητούν 1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος (vid)

Η Μποταφόγκο, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει το ποσό που φέρεται να ζητάει ο Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες, όπως αναφέρουν στη «χώρα του καφέ», να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει ο Τικίνιο στη Βραζιλία. Οι συμπατριώτες του έμπειρου φορ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του δανεισμού, αφού θεωρούν δύσκολο η Μποταφόγκο να καλύψει το ποσό που φέρεται να ζητάει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά τον Τικίνιο και αυτό φάνηκε από το παιχνίδι με την Μακάμπι στη Χάιφα, όπου ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκίνησε στη βασική 11άδα των πρωταθλητών. Το συμβόλαιο που έχει ο Τικίνιο με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 46 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 14 γκολ σε 2.376 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ