Αυτή η ιστορία δεν έχει πλέον γυρισμό – Κάθετος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και για την υπόθεση του υποβιβασμού από την Super League

Αυτή η ιστορία δεν έχει πλέον γυρισμό – Κάθετος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και για την υπόθεση του υποβιβασμού από την Super League

Για την Super League και την ΕΠΟ πλέον δεν υπάρχει γυρισμός…

Σε αχαρτογράφητα νερά μπαίνουν πλέον και επίσημα οι σχέσεις της Super League με την ΕΠΟ από τη στιγμή που η Ομοσπονδία χρησιμοποιεί κάθε όπλο προκειμένου να ασκήσει επιρροή στο πρωτάθλημα.

Και δεν είναι φυσικά μόνο η πρόκληση με τον αρχιδιαιτητή (ήδη η επιλογή του Στιβ Μπένετ μοιάζει με τυπική διαδικασία στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής).

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος (vid)

Είναι και η «ντρίμπλα» της πλήρους εναρμόνισης με την επιθυμία της Super League 2 να αλλάξει άμεσα η προκήρυξη της Super League 1 σε ότι αφορά στον υποβιβασμό. Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι υποβιβάζεται ένας και ο προτελευταίος του βαθμολογικού πίνακα πηγαίνει στα «μπαράζ».

Προ ολίγου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Super League 2 να υποβιβάζονται απευθείας δύο ομάδες από την Super League 1. Όλα αυτά λίγο πριν από την κλήρωση της Δευτέρας.

Σε όλες τις κανονικές χώρες του κόσμου, τέτοιες υποθέσεις κουβεντιάζονται πάντα με θέα την μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν. Εδώ η ΕΠΟ προσπαθώντας να κάνει επίδειξη δύναμης επιχειρεί να φέρει τον συνεταιρισμό προ τετελεσμένων γεγονότων στο… παρά ένα της κλήρωσης.

Εννοείται φυσικά πως πρώτος ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και κατ επέκταση η συντριπτική πλειοψηφία του συνεταιρισμού είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την απόφαση. Και το μόνο βέβαιο είναι πως η αντιπαράθεση δεν σταματά εδώ. Μόλις… ξεκίνησε.

Είναι δεδομένο πως αυτή η κατάσταση δεν έχει πια γυρισμό. Είτε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα αυτονομηθεί για να γλιτώσει από τους… μπογιατζήδες της Σάμου και τους άεργους από την Πάτρα, είτε θα απωλέσει και την τελευταία του ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ