«Τρελά» λεφτά για τον Τικίνιο (pic)

«Τρελά» λεφτά για τον Τικίνιο (pic)

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για τον Τικίνιο - «Τρελή» πρόταση που ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Τικίνιο παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μποταφόγκο, με τους Βραζιλιάνους να γράφουν συνεχώς για τον 31χρονο επιθετικό και το «μοναχικό αστέρι». Το βράδυ της Παρασκευής (22/7) οι Λατινοαμερικάνοι έγραφαν ότι η ομάδα από τη «χώρα του καφέ» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τικίνιο.

Σήμερα, οι Βραζιλιάνοι επανέρχονται στην υπόθεση του «ερυθρόλευκου» στράικερ και μάλιστα αναφέρουν ότι η Μποταφόγκο προσφέρει 3ετές συμβόλαιο στον 31χρονο, με ετήσιες απολαβές 1.8 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που αγγίζει συνολικά τα 5.4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμη εβδομάδα για Ολυμπιακό και Αντετοκούνμπο (vids)

Βέβαια, οι συμπατριώτες του Τικίνιο στο σημερινό τους δημοσίευμα δεν αναφέρουν πουθενά ότι ο έμπειρος στράικερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και για να τον πάρει η Μποταφόγκο θα πρέπει να ικανοποιήσει τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι οι Λατινοαμερικάνοι στο προχθεσινό τους ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε ότι το «μοναχικό αστέρι» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, έγραφαν ότι η Μποταφόγκο δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει τις «ερυθρόλευκες» απαιτήσεις, γι’ αυτό και εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Τικίνιο ως δανεικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίς να τον χρησιμοποιεί στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με την Μακάμπι στη Χάιφα. Πέρσι, ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε συνολικά 46 συμμετοχές, έχοντας 14 γκολ σε 2.376 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ