Κλάτενμπεργκ: «Θα δούμε μετά την 1η Αυγούστου εάν θα παραμείνω»

Κλάτενμπεργκ: «Θα δούμε μετά την 1η Αυγούστου εάν θα παραμείνω»

Τι δήλωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Super League ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος μίλησε για τη θητεία του ως αρχιδιαιτητής, στάθηκε στα θετικά της πορείας του, καθώς ανέφερε πως το μέλλον του στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει μετά την 1η του Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενδέχεται να συνεχίσει ως Τεχνικός Σύμβουλος και Εκπαιδευτής Διαιτησίας της Super league.

Διαβάστε επίσης: Live Streaming: Η κλήρωση της Superleague 2022-2023

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγλος στην Cosmote TV:

«Θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε κυρίως τα τελευταία χρόνια. Είδαμε μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων. Είδαμε ομάδες μικρότερης δυναμικής να κερδίζουν ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Είδαμε επίσης μια γυναίκα να σφυρίζει σε παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για τον ίδιο: «Εγώ κρίθηκα ότι θα πρέπει να αντικατασταθώ. Πράγματι, μετράω μέρες και θα δω μετά την 1η Αυγούστου εάν θα παραμείνω. Είμαι ένας πρώην διεθνής διαιτητής, με πολύ μεγάλη εμπειρία. Ηρθα για να φέρω ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς. Θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο έργο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε μείνω είτε φύγω από την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ