Βάζει στο τραπέζι 3.000.000 € για Τραμονί ο Ολυμπιακός

Βάζει στο τραπέζι 3.000.000 € για Τραμονί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι και είναι διατεθειμένος να δώσει 3.000.000 € για να τον αποκτήσει...

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται και άλλος προπονητής, αλλά και μεταγραφές.

Οι ερυθρόλευκοι «δουλεύουν» ταυτόχρονα αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι. Ο Γάλλος εξτρέμ φαίνεται πως είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να κάνει λόγο για προσπάθεια των ερυθρόλευκων να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία μάλιστα, ο Ολυμπιακός φέρεται να βάζει στο τραπέζι 3.000.000 ευρώ για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή που απασχολούσε τον Ολυμπιακό εδώ και 2-3 χρόνια.

Τότε αγωνιζόταν στην Αζαξιό και την περίπτωση του είχε ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντεστό, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή, με την Κάλιαρι να τον «αρπάζει» από τους Πειραιώτες.

Πλέον, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επιστρέψει για την απόκτηση του με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι δεν έχει μέλλον στην Κάλιαρι, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.  Σύμφωνα με πληροφορίες όμως από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ότι η περίπτωση του Τραμονί είναι προχωρημένη και πως έχει κατατεθεί πρόταση από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος εξτρέμ την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη σεζόν στη Serie B με την Μπρέσια, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Κάλιαρι. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 42 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ