Η Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

Η Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απασχολεί έντονα την Παλέρμο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλά

Η Παλέρμο ανέβηκε φέτος στη Serie B και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει προκειμένου να διεκδικήσει και δεύτερη σερί άνοδο και να επιστρέψει στη Serie A.

Η ιταλική ομάδα σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές, για αυτό τον λόγο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ στο Παλέρμο, οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει πως η ομάδα της Σικελίας είχε πρόβλημα με την παραίτηση των προπονητών της και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κορίνι, πρώην τεχνικό της Μπρέσια, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται για παίκτες από το εξωτερικό.

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League λοιπόν λέγεται πως στην Παλέρμο θεωρούν ότι μπορεί να έχουν πιθανότητες για να πείσουν τον Σωκράτη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο Παπασταθόπουλος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Τζένοα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ