Τζόρνταν Λάρσον: Ένα «πολυβόλο» από την Σουηδία για τον Ολυμπιακό (vids)

Τζόρνταν Λάρσον: Ένα «πολυβόλο» από την Σουηδία για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Χένρικ Λάρσον βάδισε σε... θρυλικά μονοπάτια όσο κοσμούσε τα γήπεδα. Πλέον στα παπούτσια του έχει μπει και μαγεύει ο γιός του, Τζόρτναν τον οποίον δεν αποκλειέται να δούμε στα μέρη μας με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στις 19 Ιουνίου το 2013 το όνομα «Λάρσον» μπήκε ξανά σε φύλλο αγώνα και ο Χένρικ δεν ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα! Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν Λάρσον, ο 15χρονος γιος του. «Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα με τον γιο μου, ήταν μια πολυτέλεια για μένα» τόνισε ο θρυλικός φορ, που είδε τον γιο του να σκοράρει πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία!

Τρία χρόνια θα καμάρωνε το σπλάχνο του να πετυχαίνει δύο τέρματα με την φανέλα της Χέλσινμποργκ και τον ίδιο να χειροκροτά από τον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Πλέον ο Τζόρτναν Λάρσον κουβάλα την τεράστια κληρονομιά του πατέρα του, την οποία είναι αρκετά πιθανό να μεταφέρει και στα μέρη μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα τις τελευταίες μέρες όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και το θέμα του προπονητή, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει «παγώσει» ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός με τους Πειραιώτες να «φουλάρουν» για να κλείσουν άμεσα ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η περίπτωση του Λάρσον, ο οποίος έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας και η περίπτωση του εξετάζεται.

To to10.gr ξεδιπλώνει μπροστά σας το… κουβάρι της ιστορίας του Τζόρνταν Λάρσον.

Ο Τζόρνταν μεγάλωσε στα γήπεδα, ο πατέρας του φρόντιζε να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ τη διετία 2004-06 που βρέθηκε στη Βαρκελώνη ο μικρός βρέθηκε στην κορυφαία ακαδημία του πλανήτη. Μάλιστα, έπαιξε ποδόσφαιρο με την Junior FC Escola. Μάλιστα, εκτός από τις κινήσεις του στο γήπεδο, πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο τα γκολ, κάτι που έχει συγκινήσει αρκετά τον Χένρικ! Η επιστροφή στη Σουηδία τον έφερε στη Χέγκερμποργκς, εκεί όπου έκανε τη διαφορά! Η Χελσινγμποργκ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με τη βοήθεια του πατέρα του κατάφερε να τον αποκτήσει. Σωματοδομή… ίδια με αυτή του Χένρικ, δυνατός, γρήγορος, οξυδερκής και τα δυο πόδια του είναι… φαρμάκι!

Ο ίδιος άφησε το κολέγιο για να ζήσει τη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις με την Σπαρτάκ Μόσχας, και το κάλεσμα της Σέλτικ

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Χέλσινμποργκ (2014-2017 με 18 γκολ και 12 ασίστ σε 73 ματς) και μετακόμισε στη συνέχεια στην Ολλανδία για τη Ναϊμέγκεν (2017-2018 με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 45 ματς).

Έπειτα πήγε στη Νόρκεπινγκ (2018-2019 με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 45 ματς) για να καταλήξει το 2019 στη Σπαρτάκ με την οποία έγραψε 27 τέρματα και 9 ασίστ σε 83 αγώνες,  όντας ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο δυναμικό της Σπαρτάκ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως για τον 25χρονο Σουηδό κατά το παρελθόν ενδιαφέρον έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως Ρόμα, Λάτσιο, Βαλένθια και Γκλάντμπαχ.

Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Για την περίπτωση του έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να είναι η ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν την δική τους… αντεπίθεση προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του Σουηδικού πολυβόλου.

Άλλωστε τα 73 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του επιβεβαιώνουν τον παραπάνω ορισμό…

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ