Τρεις ομάδες για τον Μαντί Καμαρά – Μπήκε και η Μαρσέιγ στο κόλπο

Τρεις ομάδες για τον Μαντί Καμαρά – Μπήκε και η Μαρσέιγ στο κόλπο

Μετά τις Μόντσα και Τορίνο, στο κόλπο για τον Μαντί Καμαρά μπήκε επίσης και η Μαρσέιγ, όπως αναφέρουν στη Γαλλία.

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού να έχει… πέραση στο εξωτερικό. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ στην Ιταλία, τα οποία ήθελαν τον διεθνή χαφ να έχει τραβήξει τα βλέμματα των Μόντσα και Τορίνο.

Σήμερα, υπήρξαν αντίστοιχα δημοσιεύματα στην Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία η Μαρσέιγ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου μέσου των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η διδακτέα ύλη του… 2016

Η ιστοσελίδα «footballclubdemarseille.fr», που ειδικεύεται στα θέματα της Μαρσέιγ, αναφέρεται στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά και τονίζει ότι το όνομα του Αφρικανού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της γαλλικής ομάδας.

«Η Μαρσέιγ θέλει να ενισχύει τη μεσαία της γραμμή και να προσθέσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή δίπλα στους Γκεντουζί, Γκέρσον, Ρονζιέρ και Γκουεγέ. Ο Μαντί Καμαρά είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μάλιστα, γνωρίζει το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια με την Αζαξιό, πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό».

Οι Γάλλοι στέκονται στην ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Μαντί Καμαρά μέσω του Ολυμπιακού, με τον Αφρικανό χαφ να πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (3 γκολ, 2 ασίστ) με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η υπόθεσή του δεν θα είναι εύκολη, εάν κινηθεί για την απόκτησή του η Μαρσέιγ, καθώς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Μαντί Καμαρά το καλοκαίρι του 2018 και την τετραετία που αγωνίζεται στο μεγάλο λιμάνι έχει 179 ματς, με 19 γκολ και 13 ασίστ. Μέσω του Ολυμπιακού ο μέσος από τη Γουϊνέα κατάφερε να εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με τη… μετοχή του πλέον να αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ