Την καλύτερη δυνατή επιλογή…

Την καλύτερη δυνατή επιλογή…

Θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο θέμα προπονητή, για αυτό δεν τον έχει ανακοινώσει ακόμα.

Στη ζωή μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Ούτε φυσικά στο ποδόσφαιρο. Να το χτυπήσεις και αυτομάτως να λυθούν όλα τα προβλήματα. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν σοκαριστικό για τον Ολυμπιακό. Και από πλευράς αποτελέσματος και από πλευράς εικόνας της ομάδας.

Ακόμα και αυτοί που πίστευαν και έλεγαν ότι οι πρωταθλητές δεν έχουν εύκολη αποστολή κόντρα στη Μακάμπι, δεν περίμεναν το τελικό αποτέλεσμα. Δεν περίμεναν το 0-4. Αποκλεισμός που σε παγώνει, που δεν σου επιτρέπει να αρθρώσεις λέξη. Το γράφω και ακόμα δεν το πιστεύω…

Διαβάστε επίσης: Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκάθαρο φαβορί για τον Ολυμπιακό – Καμία εξέλιξη με Μπίλιτς

Όπως ακριβώς συμβαίνει τρεις γεμάτες μέρες στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σύνηθες οι «ερυθρόλευκοι» να γνωρίζουν τόσο βαριές ήττες μέσα στο σπίτι τους. Έπρεπε να γυρίζουμε 40 χρόνια πίσω για να βρούμε εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 στην Ευρώπη. Για την ιστορία, ήταν από το Αμβούργο, όταν εγώ ήμουν επτά ετών και κάποιοι από εσάς που διαβάζετε το κείμενο, δεν είχατε γεννηθεί…

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τέτοιο αποτέλεσμα. Και ειδικά σε μια ομάδα που στόχος είναι πάντα η νίκη. Είχα πει μετά το τέλος του αγώνα, στην βραδινή εκπομπή επικοινωνία στον Bwin Σπορ Fm, ότι «ίσως είναι καλό που η βραδιά αυτή έγινε στα τέλη Ιουλίου, γιατί υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα λάθη».

Εξακολουθώ να το πιστεύω, αρκεί βέβαια να γίνουν προσεκτικές κινήσεις και όχι κινήσεις πανικού. Το μάρμαρο ο Πέδρο Μαρτίνς το πλήρωσε, αλλά δεν είναι ο μόνος που φταίει για αυτά που είδαν οι φίλοι του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης. Φταίνε και παίκτες και για αυτό θα υπάρξουν εξελίξεις και στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε, γιατί η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει νέο τεχνικό. Η απάντηση είναι απλή. Η διοίκηση έχει συναντηθεί με προπονητές (Κορμπεράν και Καγέχα), αλλά εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Και το κάνει γιατί πολύ απλά θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας και να μην μπλέξει σε δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια για την ομάδα.

Και αναφέρομαι φυσικά στο 2016 όταν μετά τον Σίλβα που είχε αποχωρήσει μία μέρα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, κάθισαν στον πάγκο οκτώ προπονητές (κάποιοι έστω και για πολύ λίγο, όπως οι Βούζας και Κόντης), μέχρι να αναλάβει την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα να έχει το κεφάλι της ήσυχο για τέσσερα χρόνια, τα οποία συνοδεύτηκαν φυσικά και με επιτυχίες. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Οπότε κάντε λίγες μέρες ή ώρες (…) υπομονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ