Η ζάμπλουτη Νιούκαστλ θέλει τον Σισέ!

Η ζάμπλουτη Νιούκαστλ θέλει τον Σισέ!

Χαμός για τον Σισέ στο Νησί! Η Νιούκαστλ προστέθηκε στη λίστα με τους μνηστήρες.

Νέος μνηστήρας από την Premier League για τον Παπέ Αμπού Σισέ! Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στο Νησί επικρατεί χαμός με τον στόπερ των «ερυθρολεύκων» και σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, η Νιούκαστλ έχει το όνομά του σημειωμένο στο μπλοκάκι της!

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Φούντας: Λύτρωσε Ρούνεϊ και DC United (vid)

Οι ζάμπλουτοι ανθρακωρύχοι φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση του Σισέ, με την ιστοσελίδα sportsmole.co.uk, να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στο Νησί σημειώνουν πως οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ατζέντη του Σισέ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Σενεγαλέζος να συνεχίσει την καριέρα του στο St. James’ Park. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο Ολυμπιακός δε θα έλεγε όχι σε μια πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως στα ρεπορτάζ των Βρετανών, γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Άρσεναλ, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να αρέσει αρκετά στη Νιούκαστλ που δείχνει διατεθειμένη να τον κάνει δικό της. Δεν είναι η πρώτη αγγλική ομάδα που ακούγεται για τον Σισέ, καθώς στο παρελθόν και οι Μπράιτον, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον είχαν τσεκάρει την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πλέον η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ