«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σερί»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σερί»

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Τσαρόν Σερί.

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις, με τους Ισραηλινούς να τον βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Τσαρόν Σερί.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της Μακάμπι Χάιφα στη νίκη-πρόκριση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στο Ισραήλ, μετά και τη διπλή μάχη για τα προκριματικά του Champions League, οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν το όνομα του Σερί στο μπλοκάκι τους, χτυπώντας και την… πόρτα του ατζέντη του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλησαν να μάθουν το κασέ του, αλλά και τις απαιτήσεις της Μακάμπι Χάιφα, ενώ σχετικές δηλώσεις έκανε κι ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αριέλ Μποζουργκί, μιλώντας στην ιστοσελίδα «m.sport5.co.il».

«Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τη Σέρι. Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στην επιτυχία του συλλόγου», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο του 34χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα έχει καταγράψει 134 συμμετοχές με 38 γκολ και 29 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ