Θέλει τον Τσιγγάρα η Ουτρέχτη

Θέλει τον Τσιγγάρα η Ουτρέχτη

Η Ουτρέχτη έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Χάρη Τσιγγάρα και ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Η Ουτρέχτη έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χάρη Τσιγγάρα και θέλει να προχωρήσει στην απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού το φετινό καλοκαίρι.

Ο Έλληνας μέσος που πέρσι αγωνιζόταν βασικός στα περισσότερα ματς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο του βορρά και δεν ήταν στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για τα δυο ματς με τη Λέφσκι.

Ο Λουτσέσκου φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει στον βαθμό που το έκανε την περασμένη σεζόν, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνίζεται και η Ουτρέχτη ίσως δώσει τη λύση, αφού ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και μάλιστα είχε ανανεώσει τον περασμένο χειμώνα τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους».

Το ενδιαφέρον από την Ουτρέχτη υπάρχει και οι Ολλανδοί θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν ούτε κάποια επίσημη κρούση, ούτε κάποια απόφαση για τον Τσιγγάρα από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ