Το προφίλ του Κορμπεράν μέσα από τα μάτια ενός πρώην συνεργάτη του

Το προφίλ του Κορμπεράν μέσα από τα μάτια ενός πρώην συνεργάτη του

Ο πρώην συνεργάτης του Κάρλος Κορμπεράν στον Ερμή Αραδίππου, Σάββας Μαγκαφάς σκιαγραφεί το προφίλ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο Κάρλος Κορμπεράν. Ένας από τους συνεργάτες του στον Ερμή Αραδίππου, ο Σάββας Μαγκαφάς έκανε δηλώσεις στο kerkida.net και σκιαγράφησε το προφίλ του Ισπανού τεχνικού.

Ο πρώην συνεργάτης του 39χρονου τεχνικού εξηγεί το στιλ παιχνιδιού του αλλά και προβλέπει αν θα πετύχει στους Ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Η ζάμπλουτη Νιούκαστλ θέλει τον Σισέ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν περίμενε ότι θα έχει τέτοια ανέλιξη η προπονητική του καριέρα, μας είπε: «Nαι, το πίστευα πάρα πολύ. Έχει σαφή ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του. To 4-3-3 και το 3-4-3 είναι τα 2 συστήματα που του αρέσουν. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει να έχει κατοχή μπάλας και να μπορέσει να οργανώσει τις επιθετικές του ενέργειες από την άμυνα του με διάφορες παραλλαγές.

Δουλεύει πάρα πολύ με τους συνεργάτες του είναι πολύ οργανωμένος, δουλεύει πολύ στην ανάλυση παιχνιδιού αλλά και στην ανάλυση σε ατομικό επίπεδο για τους αντίπαλους. Είναι πάρα πολύ ενεργητικός προπονητής στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Είναι πολύ αφοσιωμένος στους ποδοσφαιριστές του».

Γιατί έφυγε από τον Ερμή: «Είχε ουσιαστικά αρχίσει ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2017-18, αλλά του έγινε πρόταση από την Λιντς Κ23 και ήθελε να πάει στην Αγγλία. Και τελικά, όπως αποδείχθηκε ήταν σοφή η επιλογή του».

Θα πετύχει στον Ολυμπιακό; «Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Πιστεύω ότι θα πετύχει. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Κάρλος έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή σε μία ιδιαίτερα απαιτητική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ