Το «αντίο» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό (pic)

Το «αντίο» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό (pic)

Με ανάρτησή του στα social media ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό – Ανακοινώνεται από την Αλ Ντουχαΐλ ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός.

Στο Κατάρ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Ντουχαΐλ βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από την ομάδα της Ντόχα, το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φίλους των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Τα κλειδιά του Ρέντη στον Αβραάμ – Nέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού

«Έφτασα το 2019 σε ένα ιστορικό κλαμπ της Ελλάδα, το πιο σημαντικό κλαμπ της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα. Ήρθα με την πείνα να παλέψω για τίτλους και αυτό έγινε. Κάθε παιχνίδι μία μάχη, κάθε μάχη ένα επίτευγμα», ανέφερε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, η Αλ Ντουχαΐλ είχε καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου αμυντικού και ο διεθνής σέντερ μπακ είχε ταξιδέψει στην Ντόχα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 28χρονος σέντερ μπακ αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 94 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (σ.σ με 7 γκολ σε 7.991 λεπτά), ενώ κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Ο διεθνής άσος αφήνει πίσω του την Ελλάδα και τον Πειραιά και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον 28χρονο να αποχαιρετά τους Ερυθρόλευκους μέσω social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ