Έφυγε από τη Βαρκελώνη ο Ουμτιτί – Στην Ισπανία λένε ότι κλείνει στον Ολυμπιακό (vid)

Έφυγε από τη Βαρκελώνη ο Ουμτιτί – Στην Ισπανία λένε ότι κλείνει στον Ολυμπιακό (vid)

Ισπανική ιστοσελίδα δείχνει τον Σαμουελ Ουμτιτί στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, σημειώνοντας πως ταξιδεύει με προορισμό την επόμενη ομάδα του. Και βάζει τον Ολυμπιακό ξανά στους υποψήφιους.

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλον σύλλογο είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε Ισπανία και Γαλλία, ο έμπειρος αμυντικός έφυγε από τη Βαρκελώνη προκειμένου να ταξιδέψει στις χώρες όπου εδρεύουν οι ομάδες οι οποίες επιθυμούν την απόκτησή του και να συζητήσει μαζί τους. Και μία απ’ αυτές, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, είναι και ο Ολυμπιακός για τον οποίο και πριν λίγες μέρες υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα πως θα πάρει τον παίκτη.

Συγκεκριμένα,  το El Chiringuito στην Ισπανία δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει τον Ουμτιτί στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ο παίκτης βρίσκεται σε συνεννόηση με την Μπαρτσελόνα ώστε να αναχωρήσει προκειμένου να έχει επαφές με άλλους συλλόγους που ενδιαφέρονται για εκείνον και δεν θα είναι παρών στη σημερινή προπόνηση της Μπάρτσα.

Το ρεπορτάζ αναμεταδίδει και η καταλανική «Sport», που επίσης κάνει λόγο για επαφές με άλλες ομάδες και μέσα στο δικό της δημοσίευμα αναφέρει πως δύο απ’ αυτές είναι ο Ολυμπιακός και η Ρόμα.

Ακόμα πιο προχωρημένο δίνει το θέμα του Ολυμπιακού η ιστοσελίδα «Jijante». Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο παίκτης αναχώρησε αρχικά για τη Γαλλία και από εκεί θα μεταβεί στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και κάνει λόγο για οριστική συμφωνία του παίκτη με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Είναι προφανές πως πλέον το θέμα της νέας ομάδας του Ουμτιτί, που δε θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, μπαίνει στην τελική του ευθεία. Και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο σύλλογος στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος και αν πράγματι οι Ισπανοί έχουν δίκιο που θέτουν ως φαβορί τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ