Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα ο Ντε Λα Φουέντε – Υπογράφει και ανακοινώνεται

Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα ο Ντε Λα Φουέντε – Υπογράφει και ανακοινώνεται

Ο Ολυμπιακός έφερε με πλήρη μυστικότητα τον 21χρονο εξτρέμ και βασικό του μεταγραφικό στόχο και τον υπογράφει άμεσα, δανεικό με οψιόν στα... μέτρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να ενισχυθεί και να πάρει ποδοσφαιριστές σε θέσεις που πονάει και που θεωρεί ότι θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα αλλάξουν την ποιότητα και την… επιθετικότητά του. Και έχει αποφασίσει να αποκτήσει τους παίκτες που έχει στην κορυφή της λίστας του, άσχετα με το τι θα συνέβαινε στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και αυτό συνέβη. Με τον Ολυμπιακό να έχει φέρει ήδη στην Ελλάδα τον βασικό του μεταγραφικό στόχο για τα άκρα της επίθεσης: Τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα τον 21χρονο Αμερικανό ακραίο επιθετικό και ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την απόκτησή του, ίσως και μέσα στην ημέρα. Μια μεταγραφή που ο Ολυμπιακός δούλεψε με μεγάλη προσοχή και φρόντισε να κάνει όλα τα σωστά για να φτάσει στο σημείο να τον κλείσει.

Διαβάστε επίσης: Νίκησε τα χίλια προβλήματα, το μαύρο σύννεφο έφυγε, αλλά τώρα… κανονικός Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πείσει και να φέρει ήδη στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε πάρα πολύ. Έναν παίκτη για τον οποίο όλοι συμφωνούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας κανονικός εξτρέμ, με σπουδαία προσόντα και κυρίως θέληση να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο Ντε Λα Φουέντε επέλεξε να πει όχι στην Μπέρνλι,την Μπεσίκτας και μια σειρά από γαλλικές ομάδες που τον ήθελαν. υπογράφει στον Ολυμπιακό επειδή θέλει και επειδή θεωρεί ότι εδώ θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του

Όσο για το πώς τον απέκτησε ο Ολυμπιακός; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν με δανεισμό και οψιόν αγοράς που δεν είναι τρελή, αλλά στα μέτρα του. Και αυτό είναι μια ακόμη νίκη για τη διαπραγμάτευση που έκαναν οι πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ