Πωλείται στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Αναχωρεί για Ρίο ντε Τζανέιρο

Πωλείται στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Αναχωρεί για Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο Τικίνιο Σοάρες ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη Βραζιλία για να υπογράψει στην Μποταφόγκο, 1.000.000 € παίρνει ο Ολυμπιακός.

Τα τελευταία του λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την πατρίδα του, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο, με την οποία έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία. Και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι ο 31χρονος σέντερ φορ ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του για τη Βραζιλία, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο είναι απλά θέμα χρόνου. Για την ακρίβεια, ο Τικίνιο θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς ο Ολυμπιακός και η Μποταφόγκο τα έχουν βρει σε όλα.

Διαβάστε επίσης: Πυροδοτεί τη «βόμβα» Φοφανά η Τσέλσι και τον κάνει τον ακριβότερο αμυντικό ever! (pic)

Οπως αποκαλύπτουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι Ερυθρόλευκοι θα πουλήσουν τον σέντερ φορ τους με ένα ποσό που θα ξεπερνάει κατά τι το 1.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο 2.5 χρόνων (σ.σ. έως τον Δεκέμβριο του 2024) με τη νέα του ομάδα. Σχεδόν με τα χρήματα με τα οποία αμείβεται στον Ολυμπιακό (1.8 εκατ. ευρώ).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τικίνιο, ακόμη κι αν δεν πωλούνταν στην Μποταφόγκο, δεν θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς στις εξετάσεις που έκανε σήμερα, φάνηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Στον έναν χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Τικίνιο αγωνίστηκε σε συνολικά 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 14 γκολ, χωρίς να δώσει κάποια ασίστ.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τίποτε για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, φαίνεται ότι η μεταγραφή του πρώην σέντερ φορ της Πόρτο στην Μποταφόγκο είναι απλά θέμα χρόνου πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ