Tο deal για Ντε Λα Φουέντε: Οψιόν 4.000.000 € για το 80% – Ο ρόλος των γονέων, η πρώτη προπόνηση και… στη λίστα την Τετάρτη!

Tο deal για Ντε Λα Φουέντε: Οψιόν 4.000.000 € για το 80% – Ο ρόλος των γονέων, η πρώτη προπόνηση και… στη λίστα την Τετάρτη!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που υπέγραψε τον δανεισμό του, ανακοινώνεται το Σάββατο και to10.gr αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες.

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός εξτρέμ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το Σάββατο (13/08). Ωστόσο, αυτό είναι απλά το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του, η οποία έχει ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ και να πείσει τον ίδιο και την οικογένειά του πως η Ελλάδα είναι ο σωστός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οπως είχε προϊδεάσει to10.gr από την Τρίτη, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα αρχικά τους γονείς του στη χώρα μας. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ξενάγησαν τον πατέρα και τη μητέρα του στο Ρέντη, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στα γραφεία και γενικώς στους χώρους όπου θα ζει από εδώ και πέρα ο γιος τους και η συμφωνία αποδείχθηκε πολύ εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού (pic)

Ετσι, την ώρα που ο Ολυμπιακός αναχωρούσε για τη Σλοβακία και το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι Ερυθρόλευκοι φρόντισαν και έφεραν στην στην Ελλάδα τον Ντε Λα Φουέντε, με σκοπό να τον περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Κάτι που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, με τον διεθνή Αμερικανό εξτρέμ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+3 χρόνων.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ντε Λα Φουέντε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την πλευρά της Μαρσέιγ αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν τη… μίνιμουμ οψιόν που δέχθηκαν να βάλου οι Μασσαλοί και η οποία καθορίστηκε στα 4.000.000 € για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Μια τιμή που προφανώς είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού και μπορεί να γίνει χρήση της, εάν ο ποδοσφαιριστής έχει την απόδοση που όλοι στο Μεγάλο Λιμάνι πιστεύουν.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ UEFA ΤΗΝ… ΤΕΤΑΡΤΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Ντε Λα Φουέντε δεν θα βρίσκεται στη λίστα που θα δηλώσει σήμερα ο Ολυμπιακός για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς λόγω του ότι υπέγραψε αργά το απόγευμα, δεν ήταν εφικτό να προλάβει η ΠΑΕ να λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από τη Μαρσέιγ και τη Γαλλική Π.Ο. και να τον δηλώσει. Ωστόσο, ο Αμερικανός εξτρέμ θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τους Κύπριους, καθώς δεδομένα θα αποτελέσει μία από τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός, έως την παραμονή του πρώτου αγώνα.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Ο Ντε Λα Φουέντε θα βρεθεί το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και υπό τον Κάρλος Κορμπεράν και με βάση αυτά που γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά και όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θα μπορέσει να βοηθήσει σχεδόν άμεσα τους πρωταθλητές. Εξάλλου ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της Μαρσέιγ, κάτι που σημαίνει ότι έχει δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Κάτι που μένει να φανεί στον  αγωνιστικό χώρο. Με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από τον νέο ποδοσφαιριστή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ