Αποκάλυψη: Αυτό είναι το super deal του  Παναθηναϊκού με Μπερνάρντ – Διετές το συμβόλαιο (vids)

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το super deal του Παναθηναϊκού με Μπερνάρντ – Διετές το συμβόλαιο (vids)

Όλοι επιβεβαιώνουν πλέον την αποκάλυψη της χρονιάς από to10.gr. Ο Μπερνάρντ κοντά στο μεγάλο «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Πριν από μερικά 24ωρα to10.gr αποκάλυψε το μεγάλο «μπαμ» που θέλει να πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός. Και αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μπερνάρντ.

Ένας ποδοσφαιριστής με πάρα πολύ «βαρύ» βιογραφικό στις πλάτες του. Ο 29χρονος χαφ είναι ικανός να αλλάξει ριζικά το επίπεδο του Παναθηναϊκού και για αυτό οι «πράσινοι» έχουν πλέον «τρέξει» σε πολύ μεγάλο βαθμό την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League (pics, vids)

Πλέον δεν μιλάμε για ένα απλό ενδιαφέρον, αλλά για ένα deal που βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης του! Το «τριφύλλι» βρίσκεται μια ανάσα από το «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς αυτή τη στιγμή όλα οδηγούν στη «βόμβα» Μπερνάρντ!

Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο κάθε ομάδα, είχε κάνει μεταγραφή 25 εκατομμυρίων ευρώ, έχει παίξει στην Εθνική Βραζιλίας.

Μπορεί στην Τουρκία να έβαλαν στο… κόλπο και τη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Έβερτον ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και Λεωφόρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Μπερνάρντ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, οι «πράσινοι» θα δώσουν στον 29χρονο περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς το υπόλοιπο θα το καλύψει η Σαρίγια, ώστε να λύσουν με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία τους.

Το πρόβλημα ωστόσο έχει να κάνει με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, για τον οποίο ο Βραζιλιάνος αστέρας που είχε 84 παιχνίδια, 8 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της Έβερτον, επιθυμεί 2,5 εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό το οποίο, παρότι είναι εξαιρετικά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν ήδη δώσει το «πράσινο» φως να δοθεί στον Μπερνάρντ, καθώς άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως ο Βραζιλιάνος θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα, μετά και από συζητήσεις που είχε με τον 29χρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα έχει ήδη καταλήξει για τον ρόλο που θα δώσει στον άλλοτε παίκτη της Σαχτάρ, προορίζοντας τον πίσω από τον Σπόραρ σε ελεύθερο ρόλο, δηλαδή στο «10»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ