ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και έπειτα… πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και έπειτα… πρεμιέρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Βόλου στη τελευταία αναμέτρηση προετοιμασίας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μια μέρα ρεπό για φρεσκάδα ενόψει πρεμιέρας...

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με τις αναμετρήσεις προετοιμασίας ρίχνοντας αυλαία με νίκη επί του Βόλου με 3-1 και πλέον στρέφεται στη Superleague η έναρξη της οποίας έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει μια μέρα ρεπό στους παίκτες του κατανοώντας την πίεση που τους έχει ασκηθεί με τις έντονες και διπλές προπονήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League (pics, vids)

Έτσι, με σκοπό η ομάδα να είναι φρέσκια και ξεκούραστη την πρεμιέρα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό (20/8), οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» θα επιστρέψουν στη Νέα Μεσημβρία τη Δευτέρα 15/8 για να συνεχίσουν το πρόγραμμα.

Όσον αφορά σε όσους αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί αγωνίστηκαν κανονικά στη φιλική νίκη επί του Βόλου οπότε πλέον οι απουσίες περιορίζονται στα ονόματα των Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ