ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Θετικό το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Θετικό το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Βόλου και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Βόλο, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Τούμπα, ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 του Βόλου αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε στον αγώνα με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Τσαούση, Κάργα, Ίνγκασον και Λύρατζη. Στα χαφ ήταν οι Σβαμπ και Αουγκούστο με τον Ντάντας σε θέση μεσοεπιθετικού. Στις πλευρές οι Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Μπράντον Τόμας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας).

Το σκορ άνοιξε ο Μπίσεσβαρ στο 20′ παίρνοντας την ασίστ από τον Μπράντον Τόμας και στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το 2-0, με τον Ελ Καντουρί να κλέβει την μπάλα και να δίνει ασίστ στον Ολιβέιρα που επέστρεψε στη δράση με γκολ. Ο Πάολο Φερνάντες μείωσε σε 2-1 στο 54′, πετυχαίνοντας γκολ σε ακόμη ένα φιλικό και το 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ