Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μασούρας, μέσα και οι Ζινκερνάγκελ, Μπα και Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μασούρας, μέσα και οι Ζινκερνάγκελ, Μπα και Ραντζέλοβιτς

Ευχάριστα νέα για τον Κάρλος Κορμπεράν στην προπόνηση της Κυριακής, με τον Ισπανό να βλέπει σημαντικούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Σε ρυθμούς Απόλλωνα Λεμεσού κινείται πλέον ο Ολυμπιακός που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου, την προσεχή Πέμπτη (18/8) στο ΓΣΠ. Οι Πειραιώτες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους καθιστά μεγάλο φαβορί ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Κάρλος Κορμπεράν στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Ισπανός προπονητής είδε τον Γιώργο Μασούρα να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τον Απόλλωνα. Θυμίζουμε πως ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» είχε αγωνιστεί με ένεση, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας όπου ήταν και από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Πέρα από τον Μασούρα την Κυριακή προπονήθηκαν κανονικά και οι Ζινκερνάγκελ, Μπα και Ραντζέλοβιτς ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως τη Δευτέρα θα μπορέσουν να προπονηθούν κανονικά και οι Μαντί Καμαρά και Ανδρούτσος. Έτσι οι «πονοκέφαλοι» για τον Κορμπεράν μειώνονται σημαντικά, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών για να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει ΓΣΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ