Πρόταση Ολυμπιακού για Σελίμ Αμαλά – Πρώτο «όχι» της Σταντάρ Λιέγης για το «10άρι» της (vid)

Πρόταση Ολυμπιακού για Σελίμ Αμαλά – Πρώτο «όχι» της Σταντάρ Λιέγης για το «10άρι» της (vid)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση για το «10άρι» της Σταντάρ Λιέγης, Σελίμ Αμαλά, την οποία ωστόσο απέρριψαν οι Βέλγοι.

Είναι δεδομένο πως ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να ενισχύσει και άλλο την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Μετά την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και τον 21χρονο διεθνή Ισπανό στράικερ της Βιγιαρεάλ, Φερ Νίνιο, όπως αποκάλυψε to10.gr.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Ισπανού προπονητή, είναι να αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στον «ελεύθερο» ρόλο, πίσω από τον σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης: «Για πάντα στις καρδιές μας» – Ολυμπιακός και Μαρινάκης δεν ξέχασαν τον Σάββα Θεοδωρίδη

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Σταντάρ Λιέγης, Σελίμ Αμαλά. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του «sudinfo.be», ο Ολυμπιακός επισημοποίησε πριν από λίγες ημέρες το ενδιαφέρον του με επίσημη πρόταση για τον 25χρονο, «ρίχνοντας» στο… τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Οι Βέλγοι ωστόσο προσθέτουν πως η Σταντάρ απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού για τον διεθνή Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια, σύμφωνα με το transfermarkt.

Την περασμένη σεζόν ο Αμαλά είχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Έναν αριθμό τον οποίο φέτος τον έχει φτάσει ήδη, μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ