Συνάντηση Καρεμπέ – Οκκά στην Κύπρο (pic)

Συνάντηση Καρεμπέ – Οκκά στην Κύπρο (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον άλλο επιθετικό των Πειραιωτών και νυν προπονητή της Κ21 της Κύπρου.

Στην Κύπρο με την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8, 20:00) για τα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του πειραϊκού συλλόγου μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Ο παράγοντας Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, τα εγκώμια και η… «τεχνική Φορτούνη»!

Ο λόγος για τον Γιαννάκη Οκκά, τον οποίο αντιμετώπισε όταν ο Γάλλος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό (2001-2004) και ο Κύπριος ήταν στον ΠΑΟΚ (2000-2003) και στη συνέχεια στην ΑΕΚ (2003-2004).

Όταν ο Γιαννάκης Οκκάς πήγε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2004 ο Κριστιάν Καρεμπέ αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να μην συνυπάρξουν στους Πειραιώτες. Ο Κύπριος, ο οποίος αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια με τα χρώματα του Ολυμπιακού και είχε απολογισμό 23 γκολ και 14 ασίστ, είναι πλέον προπονητής στην U21 της Κύπρου, με τον 45χρονο πλέον Οκκά να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο άλλοτε επιθετικός των Πειραιωτών δεν έχασε την ευκαιρία και συναντήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Οκκά να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον Γάλλο παράγοντα των πρωταθλητών.

«Πάντα παραγωγική συζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο βετεράνος επιθετικός.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ