Πρώτη σέντρα στην Superleague με «μάχη» Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Πρώτη σέντρα στην Superleague με «μάχη» Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Superleague για τη νέα σεζόν ανοίγει απόψε (21:30 Cosmote Sport1), με το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα, Παρασκευή (19/8), ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στις 21:30.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, που τερμάτιστη στην 10η θέση, αφού στον πάγκο της έχει τον Γάλλο τεχνικό, Οσβάλντ Τανσό, αλλά και 14 νέους παίκτες. Στόχος φυσικά είναι ένας: Μια καλύτερη πορεία από την επρσινή. Πάντως, ο Τανσό έχει γεμάτο το «οπλοστάσιο» του στην πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: Ενας δαίμονας από τη Νότια Κορέα μας αναστάτωσε ευχάριστα!

Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες, που ενώ πέρυσι είχαν στον πάγκο τους τον Μίλαν Ράσταβατς, φέτος έχουν τον Ηρακλή Μεταξά, θέλουν να επιστρέψουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αυτός είναι ο στόχος τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το… καλημέρα ο Έλληνας τεχνικός έχει «πονοκεφάλους» αφού οι τραυματίες Κρέσπι, Βαλιέντε, ο ανέτοιμος Μπαρτόλο, αλλά και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας δεν θα είναι στη διάθεση του.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό, 3-5-2): Κλέιμαν, Εσκοβάλ, Σιέλης, Πίρινεν, Άλχο, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μεσκίδα, Λούνα, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο, Ριέρα, Μπερτόγλιο, Σίτο, Σονί.

Διαιτητής: Περράκης

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Σαμοΐλης

Τέταρτος: Γκάμαρης

VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Μωυσιάδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ