Κούρτιτς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Σαμπντόρια και Πίζα

Κούρτιτς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Σαμπντόρια και Πίζα

Νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα για τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, με τους Ιταλούς να διατηρούν το όνομα του Σλοβένου μέσου σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των Σαμπντόρια και Πίζα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, οι δύο ιταλικές ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του άσου του Δικεφάλου του Βορρά και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Super League: Το πρόγραμμα από την 2η έως την 5η αγωνιστική (pics)

«Σαμπντόρια και Πίζα συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον Κούρτιτς», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Tuttomercatoweb» και προσθέτει: «Θα δούμε στο τέλος, αν μία από τις δύο, τον κερδίσει ή ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό», με τους Ιταλούς γράφοντας τη λέξη «εξωτερικό» να αναφέρουν προφανώς εάν ο διεθνής άσος θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται το όνομα του 33χρονου μέσου για τις Σαμπντόρια και Πίζα, ενώ στο παρελθόν είχαν υπάρξει δημοσιεύματα και για άλλες ιταλικές ομάδες. Ο Σλοβένος άσος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 53 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας 18 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ