Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ανανεωμένοι και διψασμένοι

Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ανανεωμένοι και διψασμένοι

Ατρόμητος και ΟΦΗ ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα της Superleague (20/8, 20:00) σε μια αναμέτρησης δύο ανανεωμένων και διψασμένων ομάδων

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ απόψε στο Περιστέρι (20/8, 20:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Superleague για τη σεζόν 2022-23, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε τη νέα αυτή αγωνιστική περίοδο ανανεωμένες και διψασμένες για το καλύτερο δυνατό.

Οι Περιστεριώτες δεν ξεκίνησαν ιδανικά τη περσινή χρονιά καθώς κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια βρισκόταν πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, μέχρι και στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Μετά την άφιξη όμως του νέου προπονητή, Κρις Κόλμαν η ομάδα ανέβασε στροφές βελτίωσε το αγωνιστικό της πρόσωπο και έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο σε σχέση με το πως την ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης: Στη λίστα για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα

Όπως προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιώργος Σπανός, η φετινή χρονιά είναι κάτι διαφορετικό, και ζήτησε από τους παίκτες παλιούς και νέους να δώσουν τα δυνατά τους για να δείξουν τι σημαίνει Ατρόμητος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Κρις Κόλμαν μπορεί να σκέφτεται κάποιες αποχωρήσεις που έκαναν αίσθηση όπως των Χαρίση και Κουλούρη, αλλά έχει και δυνατές αφίξεις αφίξεις, όπως αυτές των Κιάρτανσον, Ρομπάιγ και Σουάρεθ.

Ο ΟΦΗ από την άλλη στοχεύει στο να πραγματοποιήσει την ίδια πορεία με την περσινή όπου βρέθηκε στην εξάδα και γιατί όχι να επιδιώξει κάτι ακόμα καλύτερο.

Οι Κρητικοί είδαν και αυτοί αρκετούς παίκτες τους να αποχωρούν όπως οι Επασί και Ουές αλλά πραγματοποίησαν επίσης πολύ καλές προσθήκες εντάσσοντας στο ρόστερ τους, τους Γιοσού, Ντιοσέ, Θοράρινσον, Ντικό και Στίβενς οι οποίοι μπορούν να δώσουν αρκετές λύσεις στον Νίκο Νιόπλια ο οποίος συμπληρώνει αισίως τρία χρόνια στην ομάδα της Κρήτης.

Οι δύο ομάδες ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα της Superleague διψασμένες και αποφασισμένες να καταθέσουν στο χορτάρι την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους έτσι ώστε να ξεκινήσουν την χρονιά με τον ιδανικό τρόπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ