Σπανός στους παίκτες: «Διαγράφουμε την περσινή σεζόν, πάμε δυνατά»

Σπανός στους παίκτες: «Διαγράφουμε την περσινή σεζόν, πάμε δυνατά»

Δείπνο παρέθεσε στους παίκτες του Ατρομήτου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Σπανός

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, παρέθεσε δείπνο σήμερα στο αγωνιστικό τμήμα σε γνωστό εστιατόριο της Πετρούπολης. Μέσω αυτού είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και δεν τον είχαν γνωρίσει και παράλληλα ήταν και μια ευκαιρία για όλους (παίκτες, τιμ κλπ.) να τα πουν εκτός γηπέδου, σαφώς σε πιο χαλαρή διάθεση.

Σκοπός, βέβαια, του δείπνου ήταν να δοθεί και το μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: Αρόλντ Μουκουντί: Ένα θηρίο για την ΑΕΚ (Vids)

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας ευχηθώ υγεία για τη νέα σεζόν και να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι ο Ατρόμητος εκτός από μία επαγγελματική ομάδα με υψηλούς στόχους και με φιλοδοξίες, είναι πάνω από όλα μια οικογένεια, οπότε βάσει αυτού ξεκαθαρίζω ότι θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ό,τι μας χρειαστείτε. Έχουμε καλούς χαρακτήρες, έχουμε προσωπικότητες και είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσουν για να προσαρμοστείτε το γρηγορότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα να ξέρετε πως εγώ την έχω διαγράψει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ακριβώς μετά το παιχνίδι με τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική. Οι στόχοι του Ατρόμητου δεν ήταν αυτοί και επειδή είμαι ένας από τους παλιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι έχω μια εμπειρία, από τα φιλικά ακόμα έχω διαπιστώσει ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και σε έναν προς έναν σας έχω εμπιστοσύνη.

Είμαστε μια ποιοτική ομάδα, αλλά αυτό που θέλω κυρίως από σας είναι να δείχνετε το πάθος και τη δίψα σας για τη νίκη. Να δείχνετε το πάθος σας για τη φανέλα που φοράτε. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που σας παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να ασχολείστε μόνο το ποδόσφαιρο. Είστε τυχεροί γιατί κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα, οπότε θέλω να αφοσιωθείτε στο ποδόσφαιρό σας και να μην σας αποσπά τίποτα άλλο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη. Θέλω οι παλιοί να στείλετε το μήνυμα ότι η περσινή έχει διαγραφεί και ότι ο Ατρόμητος έχει επιστρέψει για να επανέλθει στις θέσεις που έχει συνηθίσει όλη την Ελλάδα. Θέλω να δείξετε το τι είστε ικανοί να κάνετε τη φετινή σεζόν.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, τον κ. Κόλμαν, αλλά και σε όλο το τεχνικό τιμ για τη δουλειά του και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Πάμε δυνατά!».

Είναι μερικά από τα λόγια που είπε ο Γιώργος Σπανός σε όλη την ομάδα, δίνοντας έτσι και το… σύνθημα για την πρεμιέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ