Φέστα: «Είχαμε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι – Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν προβλήματα (vid)

Φέστα: «Είχαμε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι – Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν προβλήματα (vid)

Ο τεχνικός της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του προσέγγισε σωστά το ματς, στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο «λύγισε» από τα προβλήματα.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και ο προπονητής των γηπεδούχων, Τζιανλούκα Φέστα, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το ματς, πως παρά την σωστό αρχικό πλάνο που είχε η ομάδα του, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε λάθη και τα προβλήματα οδήγησαν στην ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Cosmote TV:

Το σχόλιό του για το ματς:

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό η απίθανη Τζένγκο (vids)

«Πιστεύω ότι είχαμε καλή προσέγγιση του παιχνιδιού, παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε μόνο μία φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από αυτούς κι εμείς είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι και είχαμε και χαμένο πέναλτι. Αλλά φυσικά στο 2ο ημίχρονο απέδειξαν ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Φάνηκαν κάποια προβλήματα, αλλά μπορώ να πω μόνο καλά πράγματα για τους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο παρ’ ότι κάναμε κάποια λάθη, μπορώ να πω μόνο καλά λόγια γι’ αυτούς».

Για τα στοιχεία που είδε στην ομάδα του:

«Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο , πρέπει να το ξαναδούμε, είχαμε πάρα πολύ καλή προσέγγιση στο παιχνίδι και κάναμε κάποια σωστά πράγματα, προς το δεύτερο που επήλθε και η κούραση είχαμε κάποια θέματα και λάθη τα οποία θα κοιτάξουμε να δείξουμε στα παιδιά και να τα διορθώσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές η νοοτροπία μας στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή, πάρα πολύ σωστή κι έπρεπε να την κρατήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ