Τέλος ο Κανέ από τον Ολυμπιακό – Η Πάφος και ο… Βαλακάρι

Τέλος ο Κανέ από τον Ολυμπιακό – Η Πάφος και ο… Βαλακάρι

Ο Μαμαντού Κανέ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος... Πάφου.

Ο Μαμαντού Κανέ αναμένεται να αποτελέσει παραλθόν από τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από κυπριακά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα ετοιμάζεται να υπογράψει στην Πάφο, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Κύπριοι δεν αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο θα παραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Κανέ, εάν πρόκειται για κανονική μεταγραφή ή όχι. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι η συμφωνία να αφορά δανεισμό, ίσως και με κάποια οψιόν αγοράς.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 25χρονο (22/01/1997) Κανέ από τη Νέφτσι Μπακού, μετά τους αγώνες κόντρα στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Ο 17 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας, φόρεσε τα ερυθρόλευκα σε συνολικά 9 παιχνίδια από πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν και επέστρεψε από τον δανεισμό του στους Αζέρους.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απρόοπτο με Χουάνγκ στον Ολυμπιακό – Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Φέτος, μάλιστα, αποτέλεσε βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς στη θέση του αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον 2ο προκριματικό του Champions League, όπου οι Ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν. Ο Κάρλος Κορμπεράν τον χρησιμοποίησε μόνο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και μάλιστα τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή στην παράταση της αναμέτρησης στη Σλοβακία, ενώ τον απέκλεισε από τη λίστα των αγώνων με τον Απόλλωνα Λεμεσού, δείχνοντας ότι δεν τον υπολογίζει.

Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για μια μετακίνηση στο πλαίσιο της ελάφρυνσης του ρόστερ του Ολυμπιακού, το οποίο αριθμεί σχεδόν 40 ποδοσφαιριστές. Με τις αποχωρήσεις να συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα, τόσο με παίκτες που δεν υπολογίζει ο νέος προπονητής, όσο και με εκείνος που είναι εκτός προπονήσεων.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΑΚΑΡΙ

Σε αυτό το σημείο και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μετακίνηση του Κανέ στην Πάφο, έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε συνδεθεί με τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει η Κυπριακή ομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φινλανδό μεσοεπιθετικό Ονι Βαλακάρι.

Ο 23χρονος επιτελικός χαφ διάγει τον τρίτο χρόνο του στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 72 παιχνίδια με την Πάφο, στα οποία έχει σημειώσει 31 γκολ και έχει μοιράσει 12 ασίστ, αποτελώντας όλο αυτό το διάστημα έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος. Και στόχο αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Στην Κύπρο συνδέουν και πάλι τον Ολυμπιακό με τον Βαλακάρι, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι υπάρχει κάτι προχωρημένο ή κάποια συγκεκριμένη επαφή γαι τον Φινλανδό. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για την υπόθεση του Κανέ, δεν αποκλείεται να επιφέρει κι άλλες εξελίξεις, εάν πράγματι προκύψει ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ