Πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με την Κηφισιά ο Γαλανόπουλος

Πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με την Κηφισιά ο Γαλανόπουλος

Σπουδαία νέα για τον Κώστα Γαλανόπουλο που αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στο φιλικό της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά η οποία επικράτησε με 4-0 των «κιτρινόμαυρων».

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ με τον Κώστας Γαλανόπουλο! Ο διεθνής άσος που είναι σε διαδικασία επανόδου μετά τη μεγάλη του περιπέτεια με το πρόβλημα στον αστράγαλο, αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στη φιλική ήττα της ομάδας Β’ της Ένωσης από την Κηφισιά.

Ο Γαλανόπουλος αγωνίστηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, παίρνοντας λεπτά έστω και σε φιλικό ματς, μετά από έναν χρόνο και το ματς της περσινής πρεμιέρας της Super League κόντρα στον Ιωνικό. Στην ΑΕΚ βέβαια δεν βιάζονται και θέλουν να τον βάλουν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Η επιβεβαίωση του καλοκαιριού για to10.gr: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ στη Λεωφόρο (pics)

Όσον αφορά στο ματς η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 0-4 από την Κηφισιά σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο Σεραφείδειο.

Η Κηφισιά προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Γκίνι (21′) και Καλλέργη (37′) ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραρε ο Ταλάλ στο 58′ και στο 82′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Κάτσικας, Νταμπίζας (46′ Κορομηλάς) Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης (46′ Γερολέμου) Μουστακόπουλος (61′ Γαλανόπουλος) Σταμούλης (77′ Πάπα) Μαχαίρας (46′ Τζούντα Γκαρσία) Γεωργέας (46′ Σκόνδρας) Κοσίδης (77′ Απ. Χριστόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να, Ποζατζίδης, Γκίνι, Καλλέργης, Πρίτσας, Σεϊς, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Παναγιώτου, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Κουιρουκίδης, Νοικοκυράκης, Σπίνος, Παυλάκης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ