«Τρέλα» με τον Πινέδα στο Μεξικό (pics & vids)

«Τρέλα» με τον Πινέδα στο Μεξικό (pics & vids)

Οι Μεξικανοί παρακολουθούν στενά την πορεία του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και τον αποθέωσαν μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία.

Το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα κάνει τεράστιο γκελ στο Μεξικό. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσει το «παρών» και στο προσεχές Μουντιάλ, αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας για διάκριση και γενικά υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στις δυνατότητές του.

Από τη μεταγραφή του κιόλας στην Ένωση η είδηση έπαιζε πολύ ψηλά στα κορυφαία Μέσα στο Μεξικό ενώ κάθε του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα γίνεται θέμα στην πατρίδα του. Έτσι και στο ματς κόντρα στη Λαμία όπου πραγματοποίησε ντεμπούτο με γκολ και ασίστ στη Super League, δεν ήταν δυνατόν να μην αναδειχθούν όσα πέτυχε.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη πρόκληση του Τσιτσιπά: Ετσι θα ανέβει στο Νο.1 (vids)

Η πλειοψηφία των αθλητικών Μέσων στο Μεξικό στέκεται στο δυναμικό ξεκίνημα του Πινέδα στο πρωτάθλημα, αλλά και στις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε ο βραχύσωμος άσος από τα φιλικά. Φυσικά οι Μεξικανοί θέλουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό σε όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα ενόψει του Κατάρ και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Μάλιστα στο καθιερωμένο βίντεο που ανεβαίνει στο youtube από το κανάλι «México COMPS» και στο οποίο υπάρχουν όλες οι ενέργειες του Πινέδα στο ματς, τα σχόλια είναι αποθεωτικά και για τον Ματίας Αλμέιδα που είναι κάτι παραπάνω από αναγνωρίσιμος στο Μεξικό και στη Λατινική Αμερική. Οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Αργεντινός τεχνικός είναι ο ιδανικός για να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Μεξικού καθώς ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να διαχειριστεί και να αναδείξει τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι τυχαίος άλλωστε και ο πανηγυρισμός του Πινέδα στο γκολ που πέτυχε κι έτρεξε να αγκαλιάσει τον Αλμέιδα στον πάγκο. Αν δεν ήταν άλλωστε ο Αλμέιδα, εκείνος δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ