ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τσιγγάρας

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τσιγγάρας

Ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μετράει μια επιστροφή.

Ο Χάρης Τσιγγάρας, που το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Οι Μπακς πάνε να… τρελάνουν κόσμο: Θέλουν δίδυμο Ντουράντ – Γιάννη (pic)

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (28.08, 21:45).

Μετά το ρεπό της Κυριακής (21.08) το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Η δουλειά έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι μαζί με τους προπονητές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι στο φινάλε.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (23.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ