Ολυμπιακός: Η αντίστροφη μέτρηση για Χουάνγκ, το ξεκαθάρισμα και οι 3-4 μεταγραφές που ακολουθούν…

Ολυμπιακός: Η αντίστροφη μέτρηση για Χουάνγκ, το ξεκαθάρισμα και οι 3-4 μεταγραφές που ακολουθούν…

Ο Κορεατής επιθετικός αποτελεί προτεραιότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού που κινείται σε πολλαπλά «μέτωπα» στο «πάρε-δώσε» που κορυφώνεται στη «σκιά» του μεγάλου ματς της Πέμπτης.

Όλα κινούνται γύρω από το σημαντικό ματς της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. Το πρεστίζ του συλλόγου αλλά και τα οικονομικά οφέλη που θα προσφέρει η είσοδος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον αποκλείσει τους Κύπριους είναι σημαντικά για τους πρωταθλητές που ναι μεν έχουν κάνει focus στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα αλλά δεν σταματούν να δουλεύουν και στο κομμάτι των μεταγραφών.

Βρισκόμαστε άλλωστε στο φινάλε του Αυγούστου και αυτό σημαίνει πως τα πάντα «τρέχουν» πολύ πιο γρήγορα ώστε στο τέλος να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει δημιουργήσει το ρόστερ που θέλει για να πετύχει και τους φετινούς στόχους του και συνάμα να έχει γίνει και το απαραίτητο ξεκαθάρισμα με τους παίκτες που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται αλλά δεν έχουν ακόμη αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η Σπόρτινγκ δίνει 5 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης και αγγίζει τον Αλεξανδρόπουλο

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως και το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα παίξει τον ρόλο στις τελικές κινήσεις του συλλόγου για αυτό και αρκετές από τις εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν από εκεί και μετά.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα, όπως διαβάσετε από νωρίς στο «10», είναι η απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ για την ενίσχυση της επίθεσης με τις πληροφορίες να θέλουν το θέμα να είναι ιδιαίτερα προχωρημένο με τους πρωταθλητές να αισιοδοξούν πως μπορούν σύντομα να έχουν happy end σε αυτή τη σπουδαία μεταγραφική υπόθεση. Ο έτερος Χουάνγκ που ήδη φοράει τα ερυθρόλευκα είναι αλήθεια πως έχει βάλει το χεράκι του στην υπόθεση με τον Κορεάτη επιθετικό της Μπορντό να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο λιμάνι. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν εξετάσει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών (μόλις πριν λίγο στη Γαλλία έγραψαν για τον Καναγκό) όμως ο Χουάνγκ ειναι ο εκλεκτός και υπάρχει πίστη πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξέχωρα από την υπόθεση του Χουάνγκ περιμένει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και σε θέσεις κλειδιά όπως στο κέντρο (ορθάνοικτη η υπόθεση του Ρέτσου) και στα άκρα της άμυνας (ιδανικά αν παίζει και στις δύο πλευρές) αλλά και στα άκρα της επίθεσης με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να κοιτάνε δύο-τρεις πολύ δυνατές περιπτώσεις, παικτών που είναι δεδομένο πως θα προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω» που χρειάζεται η ομάδα στις πτέρυγες.

Βασικό μέλημα των πρωταθλητών αποτελεί βεβαίως και το ξεκαθάρισμα στο ήδη υπάρχον υλικό με ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο. Και παρότι είναι «κομμένοι» δεν δείχνουν και ιδιαίτερη «κάψα» να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και «κάθονται» πάνω στα «βαριά» συμβόλαια τους.

Είναι ξεκάθαρο πως η δουλειά που περιμένει τους Πειραιώτες στο «πάρε-δώσε» στο τελευταίο διάστημα του Αυγούστου είναι πολύ μεγάλη καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και περιπτώσεις ερυθρολεύκων που απασχολούν ξένους συλλόγους που δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημες προτάσεις.

Το ενδιαφέρον για τον Μανωλά από την Αραβία είναι δεδομένο όπως και για τον Μαντί Καμαρά από την Γαλλία όμως ακόμη υπάρχει δρόμος έως τις τελικές εξελίξεις. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όπως στην Ελλάδα έτσι και στις Αραβικές χώρες αλλά και την Τουρκία οι μεταγραφές κλείνουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ