ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει 10άρι, αλλά…

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει 10άρι, αλλά…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητάει επίμονα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, όμως η υπόθεση δεν είναι απλή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μια μεγάλη επιθυμία πριν κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ. Και αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου.

Μάλιστα, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα της Superleague, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε ξανά τη συγκεκριμένη προσθήκη, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Δικεφάλου του βορρά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έρχεται και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως δεν είναι απλή, καθώς εξαρτάται από έναν σημαντικό παράγοντα: Τις αποχωρήσεις που πρέπει να υπάρξουν από το υπάρχον ρόστερ, ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο διαθέσιμο ποσό για την εν λόγω κίνηση.

Κάπου εδώ στην κουβέντα μπαίνουν ποδοσφαιριστές όπως ο Μουργκ, ο Λάμπρου, ο Νινούα, ο Ζαμπά, ο Κούρτιτς, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κλπ. Παίκτες δηλαδή, που κατά κάποιον τρόπο τους έχει τοποθετηθεί πωλητήριο.

Αυτό γιατί όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μπάτζετ για την απόκτηση «δεκαριού» στον ΠΑΟΚ θα κριθεί από τις αποχωρήσεις. Οπότε μένει να φανεί τι εξελίξεις θα προκύψουν στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ