Πινέδα: «Βλέπω τον εαυτό μου στο Μουντιάλ»

Πινέδα: «Βλέπω τον εαυτό μου στο Μουντιάλ»

Ως μια μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε το ενδεχόμενο κλήσης του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μεξικό, ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Μία ακόμη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος της ΑΕΚ μίλησε αυτή τη φορά για το ενδεχόμενο κλήσης του στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αφού ανέφερε ότι κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη θέση του στην εθνική ομάδα, ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι η κλήση του στην τελική λίστα αποτελεί μεγάλη προσωπική πρόκληση για εκείνον, προσθέτοντας πως η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την πατρίδα του αποτελεί μεγάλο όνειρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Συζήτηση Αλμέιδα-διοίκησης για τα μεταγραφικά

«Το βασικό είναι να προετοιμάζομαι καλά. Ξέρω ότι η τελική λίστα θα είναι ανταγωνιστική. Θέλω να είμαι καλά τόσο προσωπικά όσο και σωματικά, διαθέσιμος. Κανείς δεν είναι σίγουρος για τη λίστα που θα πάει στο Μουντιάλ.

Ανταγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου. Θα ήταν ωραία να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Θα ήταν κάτι υπέροχο. Είναι μπροστά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε πολύ κοντά, ελπίζουμε ότι αυτούς τους μήνες όλοι θα καταβάλουν την καλύτερη προσπάθεια τους.

Εγώ πάντα βλέπω τον εαυτό μου εκεί. Με βλέπω πάντα να αγωνίζομαι. Βλέπω τον εαυτό μου σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πόσο ωραίο θα ήταν να φορέσω την πράσινη φανέλα της εθνικής», ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ