AEK: Σήμερα στην Αθήνα ο Ελίασον

AEK: Σήμερα στην Αθήνα ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μετά την οριστική συμφωνία της Ένωσης με τη Νιμ στα 2 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που άπαντες στην ΑΕΚ είναι απογοητευμένοι μετά το χθεσινό σοκ στη Ριζούπολη, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα από τον Βόλο (0-1) για την 2η αγωνιστική της Superleague, «τρέχουν» και τα μεταγραφικά, με τον Νίκλας Ελίασον να πρέπει να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμαβί» (vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία με τη Νιμ για ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, με τον Σουηδό εξτρέμ να έρχεται σήμερα στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Ο 26χρονος άσος θα υπογράψει μέχρι το 2027 και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, αφού έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με τη γαλλική ομάδα, ενώ έχει καταγράψει και δύο συμμετοχές στην Ligue 2.

Ο Ελίασον που βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ και πέρυσι, προορίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ ή εξτρέμ. Μπορεί να είναι αριστεροπόδαρος, αλλά θα παίζει στην απέναντι πλευρά, όπως συμβαίνει και με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ