Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα και η Super League παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το ματς.

Συνέχεια στις νίκες τους θέλουν να δώσουν ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος απόψε στην Τούμπα, καθώς θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι, η Super League, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το ματς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Η συνήθεια που τείνει να γίνει λατρεία… (vids)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League:

Μετά από την τελευταία του εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 4-3 στις 28 Νοεμβρίου 2016, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα σερί με δέκα αναμετρήσεις χωρίς ήττα από την ομάδα του Περιστερίου εντός και εκτός έδρας.

Αυτό το σερί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έσπασε το 2021 με δύο ήττες στο Περιστέρι, με 3-2 τον Ιανουάριο και με 2-0 το Νοέμβριο.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο τον Φεβρουάριο του 2022 με 1-0 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκόρερ τον Κρέσπο (57’).

Τέσσερις από τις 12 νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου ήταν με 2-1, σκορ που είναι το δημοφιλέστερο για τον Δικέφαλο και ακολουθεί το 1-0 με τρεις εμφανίσεις και το 2-0 με δύο εμφανίσεις.

Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 5-1 και μια ακόμη με 3-1.

Στις ισοπαλίες επικρατεί πλουραλισμός, με δύο να έχουν τελειώσει με 1-1, ενώ έχουν εμφανιστεί από μια φορά το 0-0 και το 2-2. Για τον Ατρόμητο οι νίκες του είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, 0-1, 0-3, 1-2 και 3-4.

Πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν το 2020-21 και η αναμέτρηση τελείωσε με 1-1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην ξεκινήσει με το απόλυτο τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια του, αφού στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΛ.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί 25 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και στις 14 έχει επικρατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στις 7 ο Ατρόμητος και 4 έχουν τελειώσει ισόπαλα.

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

25 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

14 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 43-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ