Πέρεθ: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός – Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Πέρεθ: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός – Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ τόνισε πως είναι τιμή του να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το 2Χ2 στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και σκαρφάλωσε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύθηκε το πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε δύο γκολ και «καθάρισε» το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως είναι τιμή του να είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει ο Μπούργος από τον Αρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν στην Cosmote TV:

Για τη νίκη στο Ηράκλειο: «Πέρυσι ήταν πάλι στην αρχή σεζόν και είχαμε χάσει. Είναι σημαντικό ότι φέτος κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα και δείξαμε καλό πρόσωπο σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία πιστεύω ότι αρκετές ομάδες θα δυσκολευτούν πολύ».

Για την καλή αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πέρυσι, η ομάδα είχε δείξει ότι βελτιώνεται. Προσπαθήσαμε, είχαμε μεγάλη διαφορά βαθμών από τον πρωταθλητή. Φέτος πάμε καλά, θα πάμε ακόμα καλύτερα και αυτή η διαφορά ανήκει πλέον στο παρελθόν».

Για το γεγονός ότι είναι ένας εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα, αγαπημένος και πλαισιωμένος από αγαπημένος ανθρώπους. Στόχος να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Ο ρόλος μου είναι να προωθώ τη μπάλα και χάρηκα που βοήθησα με την ασίστ μου να σκοράρει ο Παλάσιος. Αναφορικά με την αρχηγία, είναι η δεύτερη χρονιά μου εδώ, αυτό με τιμά και ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ