«Εμπλοκή στη μεταγραφή του Αμαβί στον Ολυμπιακό»

«Εμπλοκή στη μεταγραφή του Αμαβί στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με το «RMC Sport», οι εκπρόσωποι του 28χρονου μπακ «μπλοκάρουν» προς το παρόν τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι τα ρεπορτάζ στη Γαλλία θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή του Ζορντάν Αμαβί στον Ολυμπιακό, αλλά όπως αναφέρει το «RMC Sport» σε νέο του ρεπορτάζ, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και υπάρχει προσωρινή εμπλοκή στη μετακίνηση του αριστερού μπακ στους Ερυθρόλευκους, λόγω οικονομικών διαφορών που έχουν προκύψει ανάμεσα στους μάνατζερς του Γάλλου και την Μαρσέιγ.

Η μεταγραφή, που έβλεπαν ως «τελειωμένη» οι Γάλλοι, όπως αναφέρει το «RMC Sport», προσωρινά δεν μπορεί ολοκληρώνεται, λόγω των οικονομικών διαφορών ανάμεσα στον Ζορντάν Αμαβί και την Μαρσέιγ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασε οριστικά, αφού όλα παραμένουν ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης για τα προβλήματα της διαιτησίας

Όπως τονίζουν μάλιστα στο εξωτερικό, το προσωρινό… φρένο στη μεταγραφή του Αμαβί στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της Μαρσέιγ, καθώς ο σύλλογος της Μασσαλίας φέρεται να τα είχε βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους, τουλάχιστον όπως υποστήριζαν στα ρεπορτάζ τους νωρίτερα οι ιστοσελίδες της Γαλλίας.

Τα σχετικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δανεισμό του Ζορντάν Αμαβί στον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να βάζουν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το «μπλόκο» των ατζέντηδων του Γάλλου αριστερού μπακ λόγω των οικονομικών διαφορών που έχει ο διεθνής άσος με την Μαρσέιγ, όπως τονίζει το «RMC Sport», βάζει προσωρινά φρένο στη μετακίνησή του 28χρονου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, αφού τα πάντα είναι ανοιχτά, όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ